Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mika @ AFAS Live.

Concerttip vrijdag 29 maart: Mika @ AFAS Live

De Engels-Libanese zanger Mika brak in 2007 door met drie vrolijk makende hits op rij: ‘Grace Kelly’, ‘Relax, Take It Easy’ en ‘Big Girl (You Are Beautiful)’. Zijn bijbehorende debuutalbum ‘Life In Cartoon Motion’ verkocht bijna zes miljoen exemplaren en de wereld was een popster rijker.

Live trekt de flamboyante Mika alles uit de kast en zijn show kan niet overdadig genoeg zijn – niet voor niets wordt hij soms vergeleken met Freddie Mercury. Sinds zijn album ‘No Place In Heaven’ (2015) was Mika druk met onder meer jureren bij de Franse versie van The Voice.

Deel: