Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Tin Fingers @ Ancienne Belgique.

Concerttip maandag 18 maart: Tin Fingers @ Ancienne Belgique

Het uit Antwerpen afkomstige vijftal Tin Fingers dat bestaande uit Felix Machtelinckx: zang en gitaar, Quinten De Cuyper: toetsen en gitaar, Michaël Lamiroy: synths, Simen Wouters op basgitaar en Marnix Van Soom op drums, geven vanavond een concert in de Ancienne Belgique te Brussel. Tin Fingers is niet echt een nieuwe band, maar het folkgeluid dat ze een aantal jaar geleden als schoolvrienden voortbrachten heeft tegenwoordig plaats gemaakt voor elektronische psychedelische pop die te horen is op hun ep ‘No Hero’.

Deel: