Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Black Pumas @ AFAS Live.

Concerttip zondag 17 maart: Black Pumas @ AFAS Live

Black Pumas werd eind 2017 opgericht door straatmuzikant Eric Burton en gitarist Adrian Quesada, die met zijn vorige band Grupo Fantasma al een Grammy op zijn naam had staan. Een bijzondere, ongeplande kennismaking, waarbij Burton voor Quesada door de telefoon zong, veranderde al snel in een succesverhaal. Met slechts twee nummers uit, ‘Black Moon Rising’ en ‘Fire’, besloot het duo hun muziek al live te gaan spelen.

Bij het eerste optreden werd gelijk duidelijk dat de chemie tussen Burton en Quesada op het podium speciaal en uniek is. In hun woonplaats Austin stonden ze al snel bekend om de sensationele liveshows, waarbij ze het publiek compleet meenemen in de muziek.

Deel: