Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Edwin Evers @ Oude Luxor Theater.

Concerttip maandag 11 maart: Edwin Evers @ Oude Luxor Theater

Door de jaren heen krijgen coverbands steeds meer podium in Nederland. Waar een coverband voorheen vooral op bruiloften, bedrijfsfeesten en kleine festivals speelden zien we de bands steeds meer de (grote) popzalen ingaan. Allen met een eigen concept waardoor er een nieuw genre lijkt te ontstaan binnen de Nederlandse muziekindustrie. Een ding is kraakhelder, er is een groot publiek voor dergelijke coverbands. De Edwin Evers Band is een van de meest bekende coverbands van Nederland. Zo speelden zij onder andere als band bij The Voice of Holland en The Voice Kids en trekken zij al jaren door de Nederlandse theaters.

Deel: