Op vrijdagavond betrad Snelle, Lars Bos, het podium van Luxor Live voor een onvergetelijk concert. Geboren op 2 oktober 1995 in Gorssel, heeft Snelle al van jongs af aan een liefde voor muziek. Zijn opkomst in de muziekscene begon met zijn deelname aan de talentenjacht ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ in 2015, waar hij weliswaar de finale niet haalde, maar wel de aandacht op zich vestigde. In 2019 brak hij echt door met zijn nummer ‘Scars’, waarmee hij zijn positie in de Nederlandse muziekwereld verstevigde.

Snelle’s muzikale stijl omvat een mix van rap, pop en singer-songwriter, waarbij zijn teksten vaak persoonlijk zijn en zijn eigen ervaringen en emoties weerspiegelen. Met hits als ‘Reünie’, ‘Plankgas’, ‘Smoorverliefd’ en ‘Blijven Slapen’ heeft hij een stevige plek veroverd in de harten van zijn fans en daarbuiten.

Het concert in Luxor Live bood een gevarieerde sfeer, waar emotionele nummers werden afgewisseld met opzwepende melodieën. De voice memo’s, waarbij je mee kon luisteren in Lars zijn hoofd, en het subtiele lichtspel zorgden voor momenten van rust te midden van de opwinding. Het publiek, bestaande uit gezinnen, voelde zich thuis en genoot van een echt familie-evenement.

Snelle’s podium aanwezigheid was opmerkelijk; hij wist het publiek te betrekken, vooral de kinderen vooraan, door af en toe een boks te geven en interactie te zoeken. De visuele effecten waren indrukwekkend, vooral tijdens de overgangen tussen de nummers, waar verschillende voice memo’s werden afgespeeld terwijl Snelle onder een donkere spotlight stond.

Het hoogtepunt van de avond was toen Snelle aankondigde dat het nummer ‘Kleur’ zou worden gespeeld, waarbij hij openhartig deelde dat hij dit nummer eigenlijk niet zo leuk vindt. Dit leidde tot een komisch moment waarin de geluidsman enthousiast reageerde, wat resulteerde in een snellere uitvoering van het nummer, om er zo maar snel vanaf te zijn.

Een mooi moment volgde toen Snelle een medley van verschillende nummers zong, waarbij hij het publiek betrok bij de keuze van de nummers. Van ‘5voor12’ tot ‘Scars’ en ‘Hoofd Omhoog’, Snelle zong ze allemaal in zijn medley. Opvallend was echter de afwezigheid van zijn grote hit ‘Pizza met Ananas’.

Afsluitend richtte Snelle zich opnieuw tot het publiek, ditmaal toverde hij de zaal om tot ‘de Snellebellekes’. Met een knipoog naar de Snollebollekes werd een opzwepende remix van ‘Ruggengraat’ ten gehore gebracht en sprong het publiek van links naar rechts, waarbij de feestelijke sfeer van de avond werd benadrukt.

Het was een avond vol emotie, energie en onverwachte wendingen, waardoor het zonder twijfel een aanrader is voor anderen. De veelzijdigheid van Snelle’s muziek en zijn sterke connectie met het publiek maakten deze avond echt speciaal.

Foto’s (c) Anniek Takken

Deel: