Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Editors @ AFAS Live.

Concerttip dinsdag 5 maart: Editors @ AFAS Live

Editors bracht eind 2022 hun zevende studioalbum uit genaamd ‘EBM’: een debuutrelease met de award-winnende componist en producer Benjamin John Power, beter bekend als Blanck Mass, die in datzelfde jaar als officieel Editors-bandlid werd verwelkomd. Op het zeer positief ontvangen album experimenteert de band met een intense, elektronische sound omlijst met meeslepende synths en een stuwend drumgeluid. Hoewel de band zich met ieder nieuw album op nieuw grondgebied begeeft, blijft ook op ‘EBM’ het vertrouwde indierockgeluid van Editors goed hoorbaar.

Deel: