Op een bruisende avond in de Tolhuistuin in Amsterdam, maakte de jonge Canadese popartiest Johnny Orlando zijn langverwachte terugkeer naar de Nederlandse hoofdstad. Voor het eerst in vijf jaar stond hij weer op het podium, en zijn fans stonden te popelen om hem te zien optreden.

Johnny Orlando, vaak vergeleken met een jonge Shawn Mendes vanwege zijn charismatische uitstraling en talent voor gitaarspel, wist het publiek vanaf het eerste moment te betoveren. De zaal was gevuld met voornamelijk jonge, gillende meiden die met banners en borden hun liefde voor de zanger lieten zien. De sfeer was uitgelaten en vol energie, precies zoals je zou verwachten bij een popconcert van deze omvang.

Met een setlist vol hits en persoonlijke favorieten wist Johnny Orlando het publiek moeiteloos mee te slepen in zijn muzikale wereld. Nummers als ‘Boyfriend’, ‘Burn’ en ‘See You’ werden luidkeels meegezongen door het enthousiaste publiek, terwijl de gekleurde lampen op het podium voor een magische sfeer zorgden die perfect paste bij de muziek.

Naast zijn eigen repertoire verraste Johnny het publiek met een aantal covers, waaronder een prachtige versie van ‘Iris’ van The Goo Goo Dolls en een levendige uitvoering van ‘The One That Got Away’ van Katy Perry. Elk nummer werd met passie en overtuiging gebracht, en het publiek hing aan zijn lippen bij elke noot die hij zong.

Het hoogtepunt van de avond kwam toen Johnny Orlando zijn hit ‘What If (I Told You I Like You)’ (oorspronkelijk samen met Mackenzie Ziegler uitgebracht) ten gehore bracht, waarbij de hele zaal uit zijn dak ging. Het was een moment om nooit te vergeten, waarbij de muziek de harten van alle aanwezigen raakte en de Tolhuistuin werd omgetoverd tot een ware oase van vreugde en muzikale extase.

Als het concert tot een einde kwam, bleef het publiek nog lang napraten over de onvergetelijke avond die ze hadden beleefd. Johnny Orlando had bewezen dat hij niet alleen een getalenteerde artiest is, maar ook een ware entertainer die weet hoe hij zijn fans moet betoveren en inspireren met zijn muziek.

Foto’s (c) Marjolein Veldhuizen

Johnny Orlando Setlist Paradiso Kleine Zaal, Amsterdam, Netherlands 2024

Deel: