In het hart van Amsterdam verlichtte Maisie Peters de nacht van 26 februari met haar betoverende melodieën en meeslepende aanwezigheid. In het knusse Paradiso was het concert een bewijs van Peters’ talent en magnetische charme. Vanaf het moment dat ze het podium betrad, eiste de zangeres moeiteloos de aandacht van het publiek op. Haar warme glimlach en oprechte enthousiasme creëerden direct een band, waardoor de toon werd gezet voor een intieme en onvergetelijke show.

Gesteund door een getalenteerde band blies Maisie Peters nieuw leven in haar repertoire van oprechte liedjes. Elke tekst werd met oprechtheid gebracht en raakte diep bij het publiek. Nummers als ‘History of a Man’ en ‘There it goes’ resoneerden door de zaal, terwijl het publiek meezong.

Maar het was niet alleen de muziek van Peters die een blijvende indruk achterliet. Haar vertederende conversaties en speelse anekdotes voegden een extra laag van intimiteit toe aan de avond, waardoor fans het gevoel kregen dat ze bij een oude vriend op bezoek waren in plaats van bij een concert. Of ze nu verhalen deelde achter de liedjes of grapjes maakte met het publiek, Peters’ authenticiteit straalde door, waardoor de algehele ervaring nog verder werd verrijkt.

Een akoestische versie van ‘Wendy’ zorgde voor een mooi en ontspannen moment in de set. Maisie wist hiermee het publiek tot op de laatste toeschouwer te vangen. Het publiek snakte snel naar meer en Peters gooide er dan ook snel een medley achteraan van ‘Place We Were Made / Want You Back / Stick Season / Brooklyn / You Signed Up for This’. Het publiek kreeg al snel waar het voor kwam.

Naarmate de avond ten einde liep, trakteerde Peters het publiek op enkele verrassingen, waaronder een spontane cover en niet eerder uitgebrachte nummers, waardoor iedereen verlangde naar meer. En hoewel het concert misschien voorbij was, bleven de herinneringen aan Peters’ betoverende optreden nog lang hangen nadat de laatste noten waren weggeëbd.

Het concert van Maisie Peters in Amsterdam was ronduit magisch. Met haar zielvolle stem, oprechte teksten en echte charme bewees ze zichzelf als een rijzende ster. Voor degenen die het geluk hadden aanwezig te zijn, was het een avond om nog jarenlang met plezier aan terug te denken.

Foto’s (c) Julia Tokarz

Maisie Peters Setlist Paradiso Grote Zaal, Amsterdam, Netherlands 2024, The Good Witch Comes to Europe

Deel: