De veelgeprezen Amerikaanse singer-songwriter Lizzy McAlpine deelde eigen nummers en covers op Youtube en Soundcloud, waar ze veel erkenning voor kreeg. Na het uitbrengen van meerdere albums volgt er nu een Europese tournee waarin ook Nederland zal worden aangedaan.

In 2020 kwam haar debuutalbum ‘Give Me A Minute’ uit, met het uitbrengen van dit debuutalbum bevestigde Lizzy zichzelf als een opkomende ster. Het leverde Lizzy McAlpine vele duizenden toegewijde fans op. In het voorjaar van 2022 bracht Lizzy haar succesvolle tweede studioalbum ‘Five Seconds Flat’ uit.

Inmiddels staat het langverwachte nieuwe album ‘Older’ klaar om uitgebracht te worden in april via platenmaatschappij RCA Records. ‘Older’ is in Los Angeles opgenomen en geproduceerd door Lizzy McAlpine en Mason Stoops. Daarnaast waren er aanvullende producties door Jeremy Most, Ryan Lerman van Scary Pockets en Tony Berg. Op het nieuwe album is de 24-jarige rijzende ster te horen die haar haar zelfvertrouwen hervindt, haar stem ontdekt en haar kunstenaarschap definieert met diepgaande eenvoud.

Op dinsdag 15 oktober 2024 zal Lizzy McAlpine een concert geven in de AFAS Live in Amsterdam. Dit concert staat in het teken van haar ‘The Older Tour’ door Europa.

Deel: