Met zijn spetterende Halftime-show tijdens de Super Bowl maakte superster Usher een verpletterende indruk. Nu kondigde Usher aan op tournee te gaan en ook voet op Europese grond te zetten. In het kader van zijn ‘PAST PRESENT FUTURE’-tour doet Usher voor het eerst sinds 2015 Europa aan voor een reeks concerten, waaronder ook in Nederland!

In het najaar van 2023 was Usher al even in Europa, acht avonden lang gaf hij in La Seine Musicale in Parijs spectaculaire sets ten gehore. Zijn residentie in Parijs viel zeer goed in de smaak, de shows werden dan ook zeer enthousiast ontvangen door critici en fans.

Nu is Usher terug en klaar om te laten zien waarom hij een van de meest gevraagde sterren ter wereld is. “Deze tour is zowel een viering van de afgelopen 30 jaar als een kijkje in de toekomst… Wij zijn nog maar net begonnen!”, aldus Usher over de ‘PAST PRESENT FUTURE’-tour. Deze tournee staat in het teken van zijn 30-jarige legendarische carrière. Daarnaast zullen ook nummers van zijn recent uitgebrachte album ‘Coming Home’ de nodige aandacht krijgen op de setlist. Natuurlijk mogen ook de allergrootste hits niet ontbreken.

Na de aankondiging om Noord-Amerika aan te doen met zijn tournee, komt Usher ook naar Europa.
Oorspronkelijk stond er maar één concert gepland in de Amsterdamse Ziggo Dome op dinsdag 22 april 2025, maar vanwege de zeer grote belangstelling werd er een tweede concert aan toegevoegd. Naast dinsdag 22 april 2025 staat Usher ook op woensdag 23 april 2025 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Deel: