Zuiderpark Live voegt twee internationale topnamen toe aan de line-up. Op zaterdag 18 mei zal de legendarische band The Waterboys het podium betreden om het Zuiderpark Live seizoen op onvergetelijke wijze af te trappen. De singer-songwriter met engelachtige stem, Birdy, zal haar opwachting maken op donderdag 11 juli. Met een reputatie die zich uitstrekt over decennia, beloven The Waterboys een gedenkwaardige opening van het Zuiderpark Live seizoen te worden. Zoals ze in 2022 al hebben laten zien tijdens hun uitverkochte optreden in het Zuiderparktheater. Birdy, bekend om haar buitengewone vocale talent en emotioneel geladen nummers, zal op haar beurt het publiek betoveren met een memorabel optreden.

Met de toevoeging van The Waterboys en Birdy, komt het totaal aantal bevestigde shows voor het komende seizoen op 14. Zuiderpark Live blijft de belofte waarmaken om een gevarieerd en internationaal programma aan te bieden aan het publiek. Bovendien worden in de komende tijd nog meer namen aan de line-up toegevoegd.

Acts Zuiderpark Live 2024:

Zaterdag 18 mei 2024 – The Waterboys [nieuw] Zondag 19 mei 2024 – Fun Lovin’ Criminals + Rudeboy play Urban Dance Squad ft. DJ DNA
Vrijdag 7 juni 2024 – Rumours of Fleetwood Mac
Zaterdag 8 juni 2024 – Rumours of Fleetwood Mac
Vrijdag 14 juni 2024 – Glen Hansard
Donderdag 20 juni 2024 – Edwin Evers Band [uitverkocht] Vrijdag 21 juni 2024 – Edwin Evers Band [uitverkocht] Zaterdag 22 juni 2024 – Edwin Evers Band [uitverkocht] Zondag 23 juni 2024 – The Legends We’ve Lost
Vrijdag 28 juni 2024 – S10
Donderdag 11 juli 2024 – Birdy [nieuw] Zaterdag 24 augustus – Pink Project
Vrijdag 30 augustus – Diggy Dex
Zaterdag 7 september – Floor Jansen

Deel: