Angus en Julia Stone, die bekend staan om hun grote festivalpubliek over de hele wereld, maken zich nu op voor een reeks speciale optredens die fans meevoeren naar het hart van hun muziek in een aantal van ’s werelds meest iconische theaters. Deze tournee markeert een terugkeer naar hun roots: samen optreden met de tijdgeest van hun huiskamer uit hun jeugd, maar deze keer op de grote podia van gerenommeerde prachtige zalen over de hele wereld.

Vanwege het overweldigende succes van de kaartverkoop voor de show van Angus & Julia Stone in Carré op 11 juni 2024, zijn ze verheugd aan te kondigen dat er een extra show zal plaatsvinden op 12 juni 2024. Het Australische broer-en-zus-duo heeft besloten om hun Nederlandse fans van een extra datum te voorzien om dit langverwachte optreden bij te wonen.

Deze extra show komt als reactie op de uitverkochte show op 11 juni 2024. De tickets voor de show waren snel uitverkocht, wat de populariteit van Angus & Julia Stone in Nederland benadrukte.

Deel: