Liefhebbers van soulvolle popmuziek opgelet! Gavin DeGraw, de met een GRAMMY® Award genomineerde zanger en songwriter, komt naar Nederland voor een exclusief concert. Op maandag 28 oktober 2024 staat DeGraw op het podium van AFAS Live in Amsterdam met zijn Chariot 20th Anniversary Tour. Dit bijzondere optreden staat in het teken van het 20-jarig jubileum van zijn doorbraakalbum ‘Chariot’. Fans kunnen zich opmaken voor een avond vol hits en nostalgie.

Het debuutalbum ‘Chariot’, dat in 2003 uitkwam, markeerde het begin van een indrukwekkende carrière voor Gavin DeGraw. Met onvergetelijke nummers als ‘Follow Through’, ‘Chariot’ en het anthem ‘I Don’t Wanna Be’, veroverde hij de harten van vele muziekliefhebbers. Zijn unieke stemgeluid en het vermogen om verschillende muziekstijlen te vermengen – van pop tot soul en zelfs folk en funk – hebben DeGraw een vaste plaats in de muziekwereld opgeleverd.

Sinds zijn debuut heeft Gavin DeGraw niet stilgezeten. Zijn muzikale reis omvat meerdere succesvolle albums die de top 10 van de Billboard Top 200 bereikten, waaronder zijn zelfgetitelde album ‘Gavin DeGraw’ en de gouden plaat ‘Sweeter’. Zijn samenwerking met Colbie Caillat op het nummer ‘We Both Know’ leverde hem zelfs een GRAMMY® nominatie op. Met zijn recente werk, waaronder het persoonlijke album ‘Face The River’ en zijn eerste kerst EP ‘A Classic Christmas’, blijft DeGraw zijn veelzijdigheid en muzikaal talent bewijzen.

De kaartverkoop voor het langverwachte concert in AFAS Live start op vrijdag 16 februari 2024 om 10:00 uur via de bekende kanalen

Deel: