Het duo D-Block Europe zet de komende dagen de 02 Arena in Londen in vuur en vlam met een aantal uitverkochte shows, ook kondigden D-Block Europe aan naar Amsterdam te komen voor een optreden.

D-Block Europe (DBE) bestaat uit Young Adz en Dirtbike LB. Het duo uit Zuid-Londen is een knipoog naar de New Yorkse hiphopgroep The LOX (ook wel bekend als D-Block). Het duo D-Block Europe ontmoette elkaar op school en daar werden ze al snel vrienden. In 2014 begonnen Young Adz en Dirtbike LB al samen muziek te maken, maar in pas in 2017 brachten ze de singles ‘Love Of The Money’ en ‘Large Amounts’ uit op D-Block Records.

Begin 2024 bracht D-Block Europe hun derde album ‘Rolling Stone’ uit. Het duo staat bekend om hun rebelse aanpak, zo weten ze op vakkundige wijze rauwe, introspectieve teksten met een opwindende mix van melodieën en ritmes te combineren. Ieder nummer is een hoofdstuk in hun saga en schetst een beeld van het leven als Rolling Stones – voortdurend in beweging en niet te stoppen.

Op maandag  15 april 2024 staat D-Block Europe met hun Rolling Stone Tour in de AFAS Live in Amsterdam, de kaartverkoop zal op donderdag 8 februari a.s. van start gaan.

Deel: