Mad Tsai, de drijvende kracht achter de muzikale revolutie van Generatie Z. Als singer-songwriter en recente afgestudeerde aan UCLA is Mads reis van een buitenstaander uit Orange County tot een wereldwijde sensatie ronduit buitengewoon. Zijn debuut-EP, ‘Homecoming!’, behaalde -onafhankelijk- een verbluffende 200 miljoen streams.

Door zijn identiteit als Aziatisch-Amerikaanse artiest te omarmen, dient Mad als inspiratie voor een nieuwe generatie. Buiten de muziek straalt zijn authenticiteit door in samenwerkingenen verschijningen in campagnes voor grote merken.

Na talloze uitverkochte shows in wereldsteden zoals LA en New York staat Mad klaar om nog meer fans wereldwijd te betoveren. Met zijn aanstaande tweede EP, ’teenage nightmare!’, gepland voor een release begin 2024, blijft Mad het geluid van een generatie herdefiniëren. Als Gold House Music Accelerator Artist baant hij zijn eigen weg en laat hij een onuitwisbare indruk achter op de muziekscene.

Singer-songwriter én wereldwijde sensatie Mad Tsai stelt zijn nieuwe EP voor in Kavka Zappa in Antwerpen op 16 mei.

Deel: