Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: André Rieu @ Sportpaleis.

Concerttip zondag 7 januari: André Rieu @ Sportpaleis

Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt hij uit met bijzondere gastartiesten. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom de violist al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is.

Deel: