Het is weer vrijdag, en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe aflevering van de New Music Friday Maxazine Playlist. Deze week hebben we een gloednieuwe selectie van de beste nieuwe muziek voor je klaarstaan.

Of je nu op zoek bent naar een playlist die je in beweging brengt, of iets om je hoofd te laten rusten, de New Music Friday Maxazine Playlist heeft het voor je. Met artiesten als Black Puma’s, Kaiser Chiefs, His Lordship, Norah Jones, Roni Kaspi, Yemi Alade, Antha Panta en anderen, is er voor ieder wat wils.

Odyssee

De New Music Friday Maxazine Playlist is meer dan alleen een playlist. Het is een muzikale odyssee die je meeneemt naar nieuwe werelden en nieuwe geluiden. Elke track is een ontdekking, een kans om iets nieuws te leren en iets nieuws te waarderen.

Expertise

De New Music Friday Maxazine Playlist wordt samengesteld door de muziekredactie van Maxazine, die al jarenlang ervaring heeft in de muziekindustrie. Ze weten precies wat ze doen, en ze zorgen ervoor dat je alleen de beste nieuwe muziek te horen krijgt. De muziekredactie van Maxazine heeft deze week weer een greep gedaan uit het beste dat de muziekwereld te bieden heeft. Er is een mix van genres en stijlen, van aanstekelijke pop tot harde rock. Er is voor ieder wat wils, of je nu een muziekliefhebber bent of niet.

De redactie heeft zich daarbij laten inspireren door alle releases die we maar kunnen beluisteren. In de playlist van deze week vind je dan ook een aantal tracks die geïnspireerd zijn door het leven zelf  Zo is er een nummer van Green Day dat letterlijk verhaalt over hoe de Amerikaanse droom alle ambities uit een jong leven perst. Er is ook een nummer van een oude band als de Kaiser Chiefs  Het nummer is een verwoede poging om de klok terug te draaien naar de jaren negentig, maar het is toch gewoon te gek.De playlist is een muzikale odyssee die je meeneemt naar de wereld om ons heen, al is dit een wereld van cynisme, sarcasme, maar ook van liefde en verlies.

Like!

Dus waar wacht je nog op? Ga naar Spotify, zoek naar de New Music Friday Maxazine Playlist en laat je meevoeren door de betoverende klanken van de beste nieuwe muziek.

Deel: