Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Tom McRae @ Paard.

Concerttip zondag 17 september: Tom McRae @ Paard

Tom McRae is gezegend met een prachtige, meeslepende stem. Met zijn doortastende, gevoelige en poëtische teksten weet hij de luisteraar tot in de ziel te raken. In 2001 laat de songsmid voor het eerst van zich horen. Dat deed hij met zijn naar zichzelf vernoemde debuut, dat meteen kon rekenen op zeer goede reacties. De Britse pers vergeleek hem zelfs met grootheden als Bob Dylan en Nick Drake. Ook werd hij genomineerd voor de Mercury Prize, een Q Magazine Award en BRIT Award.

Deel: