2023 is duidelijk het jaar van Orange Skyline aan het worden. ESNS, Pinkpop, Edison nominatie en heel, heel veel shows. Orange Skyline is terug met hun nieuwe titelloze tweede album. De band is afkomstig uit Groningen, al is dat totaal niet terug te horen aan hun Britpopgeluid dat knipoogt naar Oasis en The Arctic Monkeys.

De band wordt in 2010 opgericht in Groningen en brengt in 2012 de EP ‘Thank You, We’ll Take It From Here’ uit, gevolgd door het mini-album ‘An Introduction’ in 2015. In 2017 brengen de mannen de eerste volwaardige plaat ‘Things That I Hide’ uit, die eind 2022 is opgevolgd door het tweede album.

Het album is inmiddels bekroond met een Edison-nominatie in de categorie ‘Rock’ en levert de band naast een rits boekingen op festivals door het land heen ook de gedroomde spot op Pinkpop op! In juni 2023 staat de band voor een zee van roze hoedjes en enthousiaste fans met hun set die bol staat van de festivalkrakers.

Dit najaar komt de band terug in de clubs, waaronder in ECI Cultuurfabriek in Roermond. De band wil de fans iets meegeven waar ze wekenlang op kunnen teren. Van een optreden hoor je een feestje te maken. Je moet het overal kunnen, vinden ze. Het gaat Orange Skyline erom het publiek in pure extase te brengen. Ze zijn geen mooi-weer-bandje. Orange Skyline wil gewoon samen iets spannends beleven. Elke avond weer opnieuw.

Win kaarten voor Orange Skyline in ECI Cultuurfabriek

Op 22 september staat Orange Skyline in ECI Cultuurfabriek in Roermond en jij kan daar bij zijn! Er zijn nog enkele kaarten te koop bij ECI Cultuurfabriek, maar je kan nu ook kaarten winnen bij Maxazine. Like Maxazine op Facebook om mee te doen met de prijsvraag en tag  in de reacties onder het bericht wie jij mee wil nemen.*

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: