De ‘New Music Friday Maxazine’ Playlist op Spotify is terug met een nieuwe dosis muzikale inspiratie! Elke week vernieuwen we de playlist met de beste nieuwe tracks, geselecteerd uit onze concertverslagen, cd-recensies, interviews en het laatste nieuws. We presenteren een zorgvuldig samengestelde lijst met alleen de allerbeste muziek, klaar om ontdekt te worden. Deze week hebben we een breed scala aan artiesten voor je geselecteerd, waaronder enkele minder bekende namen die je absoluut niet mag missen.

Dompel jezelf onder in de betoverende klanken van Kurt Elling, een meesterlijke jazzzanger met een stem die soepel en krachtig is. Zijn interpretaties zijn uniek en zullen je zeker verrassen. Voel de energie door je aderen stromen terwijl Kasabian je meeneemt op een muzikale reis vol rock en elektronische invloeden. En geniet van de tijdloze charme van Norah Jones, die met haar nieuwste werk bewijst waarom ze een van de grootste namen in de muziekindustrie is.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een verrassing voor liefhebbers van de rauwe kant van rock: Alice Cooper is terug en verovert opnieuw de podia met zijn onmiskenbare stem en meeslepende gitaarriffs. Zijn nieuwste track zal je gegarandeerd uit je stoel blazen.

Naast deze bekende namen hebben we ook ruimte gemaakt voor opkomende artiesten die jouw aandacht verdienen. Ontdek de verrassende geluiden van deze verborgen juweeltjes, die de toekomst van de muziek vertegenwoordigen en je zeker zullen betoveren.

Onze wekelijkse Spotify Playlist is jouw ultieme gids voor de nieuwste en meest opwindende muziek. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, energie of gewoon een muzikaal avontuur, onze playlist heeft voor elk wat wils. Vergeet niet om de lijst te volgen, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste updates en geen enkel nummer mist.

Maak je klaar om nieuwe muziekpareltjes te ontdekken en laat je inspireren door de diversiteit en kwaliteit van de muziekwereld De ‘New Music Friday Maxazine’ Playlist op Spotify staat klaar om je te verrassen en je te laten genieten van de beste muziek van dit moment. Neem even de tijd voor jezelf, zet je koptelefoon op en laat je onderdompelen in deze unieke luisterervaring.

Ontdek de Nieuwste Muziekpareltjes met onze ‘New Music Friday Maxazine’ Playlist op Spotify en geniet van de rit. Veel luisterplezier!

Deel: