Na 17 albums, waaronder ‘Capacity to Love’ in 2022, en een prestigieuze nominatie tijdens de Grammy Awards in Los Angeles, is de Frans-Libanese trompettist Ibrahim Maalouf terug met een verbluffend muzikaal project: ‘Trumpets of Michel Ange’.

T.O.M.A., een acroniem voor ‘Trumpets of Michel Ange’, is een avontuur in filosofie, geschiedenis en muziek dat ons meeneemt naar een wereld waar folklore en moderniteit samenvloeien. Samen met negen muzikanten, waaronder vijf trompettisten, brengt Maalouf muziek die geraffineerd, veeleisend en toegankelijk is voor een zo breed mogelijk publiek. T.O.M.A. overstijgt genres en is geïnspireerd op jazz, pop, wereldmuziek en urban. Ibrahim Maalouf legt hiermee de basis voor een ambitieus levensproject dat ons wil samenbrengen rond gedeelde waarden.

“Maaloufs trompet lacht, huilt, treurt, zingt en vertelt ons prachtige verhalen. Oneindig tedere en de meest uitzinnige ritmes wisselen elkaar af. Ibrahim Maalouf slaagt erin een grootse show toch intiem te laten voelen”, aldus de Franse pers.

Samen met zijn band presenteert Maalouf zijn nieuwste project op 4 december in het Koninklijk Circus in Brussel. De kaartverkoop is reeds gestart.

Deel: