Vanwege de overweldigende vraag naar kaarten komt Niall Horan volgend jaar voor een tweede concert naar Nederland! In maart 2024 geeft de zanger een extra concert in Ziggo Dome in Amsterdam dat in het teken staat van ‘THE SHOW’ LIVE ON TOUR 2024 wereldtournee.

‘THE SHOW’ LIVE ON TOUR 2024 is Nialls grootste tour tot nu toe en zijn eerste sinds de ‘Flicker World Tour’ uit 2018. Tijdens zijn concerten speelt hij nummers van alle drie zijn soloalbums waaronder van het nieuwe album ‘The Show’, dat op 9 juni 2023 uitkomt. ‘THE SHOW’ LIVE ON TOUR 2024 begint op 21 februari in Belfast in de SSE Arena.

Het nieuwe album ‘The Show’ is een eindeloos betoverende verklaring over het volgen van je hart naar de absolute waarheid. Terwijl Niall zich opmaakt om zijn meest persoonlijke materiaal tot nu toe te delen, wil hij vooral terugkeren naar het podium. Op de dag van zijn albumrelease geeft de zanger een optreden in New York City als onderdeel van de Citi Summer Concert Series. Daarnaast staat hij deze zomer ook op meerdere festivals over de hele wereld, waaronder Pinkpop.

Niall Horan is dit seizoen als nieuwe coach bij de Amerikaanse versie van The Voice te zien en speelde daar vorige week zijn nieuwste single ‘Meltdown’, opvolger van de eerste single van het nieuwe album ‘Heaven’.

“There’s nothing better than watching the crowd sing back to you with all that emotion on their faces and knowing that they’re attaching the song to something meaningful in their own lives,” aldus Niall Horan. “To me, that’s always the greatest thing that can ever come from songwriting.”

Niall Horan, die meer dan 80 miljoen albums verkocht als bandlid van het mega-succesvolle One Direction, begon zijn solocarrière met de singles ‘This Town’ en ‘Slow Hands’, die allebei minstens 2 keer platina werden in meerdere delen van de wereld. Met het debuutalbum “Flicker” behaalde hij een wereldwijd succes en ontving lovende kritieken. Het album kwam in oktober 2017 op nummer 1 binnen in de Billboard 200 en bereikte de top-10 in 20 landen. Naast meer dan acht miljard wereldwijde streams behaalde ‘Flicker’ de platina status in vijf landen (waaronder de VS) en de gouden status in nog eens zeven landen. Zijn tweede album ‘Heartbreak Weather’ volgde in 2020 en stond bovenaan de Engelse album charts en in de top 4 van de Billboard 200.

Op donderdag 28 maart 2024 geeft Niall Horan een concert in de Ziggo Dome, de reguliere kaartverkoop is reeds gestart.

Deel: