Foo Fighters hebben deze week hun elfde album ‘But Here We Are’ uitgebracht. Het is het eerste album met nieuwe muziek van de band sinds het overlijden van drummer Taylor Hawkins in maart vorig jaar. Vorige week presenteerden de Foos hun nieuwe drummer Josh Freese.

‘But Here We Are’ is volgens Foo Fighters hun antwoord op alles wat ze het afgelopen jaar hebben moeten doorstaan: “Following a year of staggering losses, personal introspection and bittersweet remembrances, ‘But Here We Are’ is a testament to the healing powers of music, friendship and family.” Volgens de band doet de sound van het album denken aan die van de jonge Foo Fighters in 1995, al is hun muziek 28 jaar later “informed by decades of maturity and depth”.

Ook bracht de band een nieuwe single uit, getiteld ‘The Glass’. Eerder verschenen van ‘But Here We Are’ al ‘Rescued’, ‘Under You’, ‘Show Me How’ en ‘The Teacher’.

Tracklist ‘But Here We Are’:
‘Rescued’
‘Under You’
‘Hearing Voices’
‘But Here We Are’
‘The Glass’
‘Nothing At All’
‘Show Me How’
‘Beyond Me’
‘The Teacher’
‘Rest’

Deel: