Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Zuco 103 @ Hedon.

Concerttip woensdag 17 mei: Zuco 103 @ Hedon

Vanavond komt Zuco 103 naar Hedon voor een tropisch electronisch feestje! Zuco 103 werd in 1999 opgericht, toen nog onder de naam Rec.a., door Zangeres Lilian Vieira, toetsenist Stefan Schmid en drummer Stefan Kruger. De band kwam voort uit de levendige muzikanten-wereld rondom de acid jazz van groepen zoals SFeQ en New Cool Collective en mixt al meer dan twintig jaar vele genres. Zuco 103 weet logische connecties te smeden tussen de typische traditionele muziek uit het Noordoosten van Brazilië, funk, dub en de nieuwste elektronische sounds. Zuco 103 is in die zin meer een mentaliteit dan een nauw afgebakend genre.

Deel: