Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gretchen Peters @ TivoliVredenburg.

Concerttip zaterdag 13 mei: Gretchen Peters @ TivoliVredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Gretchen Peters staat bekend om haar roots- en countrygeluid. Gretchen is één van Nashville’s meest geliefde en gerespecteerde artiesten. Ze wordt geroemd om haar prachtige stem en rijke countrynummers.

Voordat ze met eigen muziek naar buiten kwam, schreef ze pakkende countrypopnummers voor onder andere Trisha Yearwood, Patty Loveless en Martina McBride. In het voorjaar van 2018 is het nieuwe album van Gretchen Peters uitgekomen, ‘Dancing with the Beast’.

Deel: