UNTOLD Festival kondigt een reeks nieuwe namen aan voor de editie van 2023. Onder andere Alok, ZHU, Bebe Rexha, Ava Max en Eric Prydz komen dit jaar naar het Roemeense Festival. De organisatie bevestigde eerder al de komst van Armin van Buuren, Martin Garrix, Imagine Dragons en David Guetta.

De 8ste editie van UNTOLD Festival begint steeds meer vorm te krijgen. Het Roemeense festival kondigt een nieuwe reeks namen aan, waaronder de Amerikaanse zangeres Bebe Rexha. Rexha is een van de meest geprezen stemmen van dit moment en ze scoorde onder andere een Grammy nominatie voor haar samenwerking met David Guetta: ‘I’m Good (Blue)’, en werkte ze samen met Martin Garrix voor ‘In the Name of Love’.

Naast haar komt ook de Amerikaanse Ava Max naar Transsylvanië met haar wereldhit ‘Kings & Queens’. Er volgen meer koninklijke toevoegingen: ook Years & Years komt naar Cluj, waarmee ongetwijfeld ‘King’ in de Arena te horen zal zijn. Ook de Nederlandse dj Fedde Le Grand reist af naar UNTOLD Festival, waar hij de Main Stage zal betreden. Naast hem zijn ook Eric Prydz, Alok, Topic, ZHU, Steve Aoki, FERG bevestigd voor het grootste podium van het festival.

The Galaxy Stage, het hart van de techno op UNTOLD Festival, verwelkomt onder meer Ann Clue, Mathame, Amber Broos, Charlie, Mathame, Priku en Sit. Eerder waren al Amelie Lens, Bedouin, Boris Brejcha, Dixon en Marco Carola aangekondigd voor The Galaxy Stage. Ook de kleurrijke Daydreaming Stage, waar de grootste decoraties het sprookjesdecor vormen voor deep house, tech, slow house, ambiental en live-optredens, begint steeds meer vorm te krijgen. Dubfire en Sebastian Leger, met zijn Modulaire Live Show, maken hier hun opwachting.

Over UNTOLD Festival

UNTOLD Festival is een van de grootste elektronische muziekfestivals van Europa. Het festival vindt plaats in en rondom de Cluj-Arena, in Cluj Napoca – de tweede grootste stad van Roemenië. Verdeeld over 8 stages komen meer dan 250 internationale en Roemeense acts naar het festival. Het festival vindt plaats van 3 t/m 6 augustus 2023.

Deel: