Labrinth heeft zijn derde studioalbum ‘Ends & Begins’ uitgebracht. Zijn nieuwste single heet ‘The Feels’. Eerder verschenen van het album onder meer ‘Never Felt So Alone’, ‘Iridium’, ‘Lift Off’ en K’ill For Your Love’.

‘Ends & Begins’ is het eerste soloproject van de zanger, songwriter, producer, rapper en componist sinds zijn album ‘Imagination & The Misfit Kid’ uit 2019. De afgelopen jaren componeerde Labrinth de soundtrack bij het eerste en tweede seizoen van de HBO-hitserie ‘Euphoria’. Ook maakt hij deel uit van supergroep LSD (met Sia en Diplo).

Afgelopen weekend stond Labrinth op Coachella, waar hij tot grote verrassing van het publiek op het podium werd vergezeld door zangeres en actrice Zendaya, die een hoofdrol speelt in ‘Euphoria’. Tijdens Labrinths set zong ze twee tracks uit de serie: ‘All For Us’ en ‘I’m Tired’.

Deel: