‘Any Day Now’ is het zesde Krezip album en is een verzameling songs over het leven in een heel ander licht zien en op een nieuwe manier ervaren. Over hoe het vertrouwde wegvalt en de dingen daardoor soms juist op z’n plek vallen. Op dit album staan natuurlijk de hitsingles ‘Make It A Memory’ (duet met Danny Vera) en ‘Ready For More’.

Met het nieuwe album ‘Any Day Now’ valt voor Krezip alles op zijn plek. ‘Any Day Now’ is het zesde Krezip album en het is persoonlijker dan ooit tevoren. In het jaar 2019 beleefde Krezip, na 10 jaar onderbreking, een zeer succesvolle comeback met een exclusief optreden op Pinkpop, drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome en de release van het met goud bekroonde album ‘Sweet High’. De bedoeling was om daarna nog één rondje langs de festivals te doen om daarna de comeback van Krezip af te sluiten. Corona maakte een eind aan deze plannen, alles kwam onverwacht en noodgedwongen stil te liggen. Met het annuleren van alle festivaloptredens stond ook de wereld van Krezip volledig stil. “Het voelde alsof iemand op het hoogtepunt van het feestje ineens de lichten aandeed”, aldus Krezip-frontvrouw Jacqueline Govaert.

Het album kwam begin deze maand uit is beschikbaar op CD en 4 verschillende kleuren vinyl: Purple, Turquise, Clear Vinyl en in een oplage van slechts 300 stuks: Pink. Alle LP’s bevatten 11 tracks, waaronder de singles ‘Make It A Memory’ en ‘Ready For More’ en een twee pagina’s tellende insert met alle lyrics en credits.

Natuurlijk wil iedereen een van de 300 Limited Edition Pink Vinyl exemplaren van ‘Any Day Now’ hebben, dus Maxazine mag in samenwerking met platenmaatschappij Universal een van die 300 exemplaren weggeven. Like Maxazine op Facebook om mee te doen met de prijsvraag en laat ons in de reacties onder het bericht weten wat jouw favoriete Krezip-nummer is.*

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: