Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Dermot Kennedy @ 013.

Concerttip donderdag 23 maart: Dermot Kennedy @ 013

Op zeventienjarige leeftijd begon Dermot Kennedy als straatmuzikant, een zogeheten busker, in Dublin. Met zijn debuut EP ‘Doves and Ravens’ (2017) wist de singer-songwriter de harten van menig muziekliefhebber te veroveren, door zijn emotionele en rauwe nummers.

De diverse singles die volgden werden later gebundeld tot het self-titled album ‘Dermot Kennedy’ (2019), wat met het nummer ‘Power Over Me’ zijn definitieve internationale doorbraak kenmerkte. In datzelfde jaar verscheen zijn eerste officiële album ‘Without Fear’ (2019), wat later is uitgeroepen tot het best verkopende Ierse album van dit millennium.

Deel: