Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Merol @ Burgerweeshuis.

Concerttip vrijdag 24 februari: Merol @ Burgerweeshuis

Merol ging van nul naar honderd in 2018, dat bleek maar weer uit haar drie razendsnel uitverkochte Paradiso shows. De zangeres maakt catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten en jaren ’80 synths. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair, maar met een gezonde dosis zelfspot weet ze ieders hart te veroveren. Hits als ‘Lekker Met De Meiden’, ‘Kerst Met De Fam’ en niet te vergeten ‘Hou Je Bek En Bef Me’ zijn nummers die voor eeuwig in ons hoofd blijven zitten.

Deel: