Guns N’ Roses komt naar Landgraaf in het kader van hun 2023 World Tour. De legendarische hardrockband zal op dinsdag 11 juli optreden in Megaland, Limburg. De 2023 World Tour van Guns N’ Roses belooft een spectaculaire reis rond de wereld te worden. De band begint in Tel Aviv en doet in totaal twaalf locaties aan, waaronder Landgraaf. Na hun bezoek aan het noordelijke Groningen in 2022, is de band nu klaar om het zuiden van Nederland te veroveren.

De band heeft dit jaar ook een nieuwe mijlpaal bereikt: de videoclip van het nummer “November Rain” is inmiddels meer dan 2 miljard keer bekeken. Dit maakt de clip een van de meest bekeken rockvideo’s ooit.

Sinds de oprichting in 1985 heeft Guns N’ Roses de rockscene van Los Angeles gevormd en bepaald. Het debuutalbum “Appetite for Destruction” uit 1987 was het best verkopende Amerikaanse debuut ooit, met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Naast het album “Chinese Democracy” uit 2008, hebben de zevenvoudig platina albums “Use Your Illusion I” en “Use Your Illusion II” uit 1991 ook de eerste twee plaatsen van de Billboard Top 200 bezet.

Met hun invloedrijke muziek en legendarische liveoptredens hebben ze miljoenen fans over de hele wereld weten te bereiken. Guns N’ Roses bestaat uit Axl Rose (zanger, piano), Duff McKagan (bassist), Slash (gitarist), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (gitarist), Frank Ferrer (drummer) en Melissa Reese (keyboard).

Deel: