Eerder deze maand bracht KAROL G, het Colombiaanse reggaetonfenomeen dat al miljarden streams op haar naam heeft staan, haar nieuwe single ‘X SI VOLVEMOS’ uit. Daarop is ze te horen samen met de Amerikaanse acteur en singer-songwriter Romeo Santos, die ook met zijn bachatagroep Aventura bekendheid geniet.

Het nummer komt ook op haar aangekondigde vierde album ‘Mañana Sera Bonito’ te staan, dat op 24 februari wordt gelanceerd. Het wordt daarmee de opvolger van ‘KG0516’ uit 2021. De albumtitel (vrij vertaald ‘Morgen wordt het mooi’) komt voort uit een moeilijke periode voor de zangeres en werkte als een mantra voor haar, wanneer het leven haar tegenzat.

‘X SI VOLVEMOS’ gaat over een afscheid tussen twee geliefden, dat op een vurige manier ten einde komt. Hoewel ze niet langer met elkaar in een relatie willen blijven, zeggen ze elkaar wel toe dat ze er voor elkaar zullen zijn op het moment dat de seksuele nood hoog is.

Het is voor KAROL G niet de eerste keer dat ze een samenwerking aangaat met een internationale superster. In het verleden werkte ze al samen met artiesten als Tiësto, Nicki Minaj en J Balvin. In de Dreamworks film ‘Puss In Boots 2: The Last Wish’, die nog in de bioscoop draait, is haar nummer ‘La Vida Es Una’ te horen.

Deel: