Wegens de overweldigende vraag naar kaarten voegt Beyoncé een extra concert in de Johan Cruijff ArenA toe aan Renaissance World Tour. De kaartverkoop voor het extra concert is reeds van start gegaan.

De 2023-tour, geproduceerd door Parkwood Entertainment en gepromoot door Live Nation, gaat op 10 mei 2023 van start in de Friends Arena in Stockholm, met shows door heel Europa in o.a. Cardiff, Edinburgh, Sunderland, Parijs, Londen, Marseille, Amsterdam, Warschau en meer. Vervolgens reist de tour verder door naar Noord-Amerika met o.a. stops in Toronto, Chicago, East Rutherford, Atlanta, Las Vegas, Los Angeles en Houston.

Daarnaast doet Renaissance World Tour in mei en juni ook nog Europese steden als Brussel, Barcelona, Keulen, Frankfurt en Hamburg aan. Andere Noord-Amerikaanse steden, die onderdeel zijn van de tour, zijn Boston, Charlotte, Dallas, Detroit, Kansas City, Louisville, Miami, Minneapolis, Nashville, New Orleans, Philadelphia, Pittsburgh, San Francisco, St. Louis, Tampa, Vancouver en meer.

Beyoncé Renaissance World Tour, Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023, Johan Cruijff ArenA Amsterdam

Deel: