Als er een muzikant bestond met een onuitputtelijke werkdrift, dan was het Prince wel. Dat uitte zich niet alleen in een omvangrijk oeuvre van 39 albums. Ook werkte het muziekgenie aan ontelbare producties voor anderen. En dan is er nog de bijna mythische kluis The Vault, waarin zich nog eens honderden (duizenden?) songs bevinden. Tijdens zijn leven circuleerde er al diverse kluisopnames via het bootlegcircuit. Met de eerste officiële releases in de afgelopen 4 jaar schept The Prince Estate een eerste licht op de verborgen parels uit The Vault.

Bij het samenstellen van het nieuwe boek ‘Prince Compleet – Het verhaal van de 684 songs’ focust de Franse schrijver en componist Benoît Clerc zich op het officieel uitgebrachte werk dat Prince zelf vertolkte, inclusief postuum verschenen albums als ‘Welcome 2 America’ en de lijvige heruitgave van ‘Sign O‘ The Times’, met daarop tientallen niet eerder uitgebrachte tracks. Dat levert een tweeënhalve kilo dikke pil van 650 pagina’s op met achtergrondinformatie over maar liefst 684 liedjes van de meester. Een fraai vormgegeven boekwerk en rijk geïllustreerd met foto’s van de legendarische muzikant door de jaren heen.

Uitgeverij W Books heeft met ‘Prince Compleet – Het verhaal van de 684 songs‘ het ultieme Prince overzicht in boekvorm uitgebracht, en jij kan dit winnen! Maxazine mag in samenwerking met Uitgeverij W Books enkele exemplaren van ‘Prince Compleet – Het verhaal van de 684 songs’ weggeven! Like Maxazine op Facebook om mee te doen met de prijsvraag en laat ons in de reacties onder het bericht weten wat jouw favoriete hit is van Prince.*

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: