Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Angèle @ Vorst Nationaal.

Concerttip dinsdag 20 december: Angèle @ Vorst Nationaal

In 2020 scoorde Angèle samen met Dua Lipa een gigantische hit met de single ‘Fever’, en werd gelijk bij een internationaal publiek bekend. Zo stond ze op bekende festivals als Primavera, Dour, Paléo én trad ze op als special guest van Dua Lipa tijdens haar optredens in de O2 in Londen. Haar tweede album ‘Nonante-Cinq’ verscheen eind 2021 met daarop de opzwepende single ‘Libre’ die het ook in Nederland goed deed.

Deel: