Er valt iets te vieren voor het multi-GRAMMY award-winnende duo Justice. Het is namelijk 15 jaar geleden dat hun baanbrekende debuutalbum ‘Cross †’ uitkwam. Wie jarig is, trakteert! En dus bracht Justice een nieuwe editie uit van hun album ‘Cross †’, inclusief zes bonus-nummers. Deze deluxe versie ‘†’ bevat ook een reissue van ‘D.A.N.C.E.’ met de Amerikaanse rapper Logic.

Toen het Franse duo 15 jaar geleden debuteerde, kreeg de sfeer rondom elektronische muziek een nieuwe wending. De vurigheid die DJ’s met zich meebrachten werd omarmd, waar deze vurigheid eerder voornamelijk bij rocksterren gewaardeerd werd. Wat volgde is onder andere het live album ‘A Cross The Universe’ en een digitale release van de uitgebreide ‘D.A.N.C.E.’ EP met alle versies en remixes van het nummer. En nu zijn we dus weer terug bij ‘†’ in een nieuw jasje.

Deel: