Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Maan @ Ziggo Dome.

Concerttip vrijdag 16 december: Maan @ Ziggo Dome

Nog geen maand na het verwerkelijken van haar droom om in Paradiso te staan, geeft Maan haar eerste Ziggo Dome concert die plaatsvindt op 16 december 2022. Dit is tevens haar grootste show tot nu toe. De aankondiging gaat gepaard met de release van haar door Antoon geproduceerde single ‘Leven.’

Maan: “Iedereen heeft dromen, grote of kleine. Sommige dromen werkelijkheid laten worden kan best spannend en uitdagend zijn. Als kind droomde ik er al van om voor een groot publiek op te treden. Voor mij was Paradiso al een bizarre mijlpaal en dan is het spannend om op nog meer te hopen. En dan mag ik nu in de Ziggo Dome een te gekke show gaan neerzetten. Ik heb hier al zo veel idolen mogen zien en om nu op hetzelfde podium te staan is echt een droom die uitkomt. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben, maar kan tegelijkertijd niet geloven dat het écht zo is… De grootste show tot nu toe in mijn leven. Ik kan niet wachten om iedereen daar te zien en heb super veel zin om het komende jaar aan de show te werken om er een onvergetelijke avond van te maken!”.

Maan haar nieuwe single ‘Leven’ is een catchy, dansbare en energieke song. De eerste zinnen van het nummer luiden: “Ik wil gewoon een beetje leven, gewoon mijn leven leven”. Het gaat over de periode van Maan haar leven waar ze nu samen met haar vrienden middenin zit. Ze genieten van hun vrijheid en relatief weinig verantwoordelijkheden. Maan heeft de song samen geschreven met Antoon en Julian Vahle en de single is tevens geproduceerd door Antoon (onder andere bekend van singles ‘Hyperventilatie’ en ‘Leuk.’).

Deel: