Producer James Cameron laat filmliefhebbers binnenkort weer terugkeren naar de magische wereld van Pandora, die we kennen uit de immense kaskraker ‘Avatar’. De trailer van de opvolger van de epische film uit 2009, die op 16 december in de bioscoop verschijnt, was al veelbelovend. Het verhaal rondom ‘Avatar: The Way Of Water’ wordt nu nog spraakmakender dankzij de toevoeging van muziek van The Weeknd.

De veelzijdige Canadese artiest deelde eerder deze week op Twitter dat hij met ‘Nothing is Lost (You Give Me Strength)’ een bijdrage levert aan de soundtrack. Die verschijnt op 15 december, een dag voor de release van de film.

Daarmee sluit The Weeknd een succesvol jaar af, dat hij startte met de release van zijn vijfde album (‘Dawn FM’) en waarin hij op tournee ging met zijn After Hours Til Dawn stadion tour. Die tour trekt hij in het nieuwe jaar ook door naar Europa, waarbij hij op 23 en 24 juni ook Amsterdam aandoet voor shows in de Johan Cruijff Arena.

Deel: