Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Evanescence / Within Temptation @ Ziggo Dome.

Concerttip dinsdag 29 november: Evanescence / Within Temptation @ Ziggo Dome

Within Temptation en Evanescence bundelen hun de krachten. Onder begeleiding van twee van de invloedrijkste en bekendste frontvrouwen in de rock- en metalwereld, de Nederlandse Sharon den Adel van Within Temptation en de Amerikaanse Amy Lee van Evanescence, spelen de bands vanavond wederom samen in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Deel: