Drie jeugdvrienden uit het 9ᵉ arrondissement van Parijs, werden in 2019 Later.. Théo speelt piano, Paul gitaar en bas, Noah is aan de productie en Charles-Marie zingt. Later. is beïnvloed door funk, pop en jazz en streeft ernaar zijn openbare reizen te maken waar alles zachter, serener is, ver van het dagelijkse bruisen, in een wereld waarin droom en realiteit samenvloeien. Vrijdag komt de nieuwe single ‘Woman’ uit, van hun debuutplaat die zal uitkomen op 17 maart.

In maart 2019 werd de groep gespot door Kitsuné Musique, waarna ze hun eerste single ‘L.Y.E’ uitbrachten. Bij Cookie Records tekenden ze voor twee EP’s, die ze produceerden in hun studio in de beroemde Parijzer wijk Pigalle. ‘On Time’ en ‘The Daydream’ kregen de aandacht van verschillende Franse nationale radiostations. Ze werden door de Franse tv zelfs omschreven als de volgende generatie van Daft Punk. Slechts een jaar na hun debuut bracht het duo Bon Entendeur hun track ‘Get up!’ uit op hun eerste compilatie album. Vervolgens werken ze samen met rijzende rapster James the Prophet die zijn texten neerlegde op ‘Highway 10’.

“De livesessie is opgenomen in Les Bains Paris, een iconische Parijse bar/club waar je David Bowie in de badkamer tegen het lijf kunt lopen, Karl Lagerfeld borrelt met Andy Warhol en Jean Paul Gaultier terwijl Naomi Campbell de dansvloer kapot danst. Deze plek vol muziekgeschiedenis voelde als de perfecte plek om deze intieme en krachtige piano-/stemsessie vast te leggen.”, aldus Later..

Morgen komt ‘Woman’ uit, maar vandaag mag Maxazine het nummer, waarmee Later. sterk doet denken in de richting van Salvador Sobral, al aan jullie tonen en laten horen in primeur. Een geweldig nummer dat de stem van Charles-Marie een verdiend podium geeft!

Deel: