Eerder dit jaar heeft Harry Styles de data van het Europese deel van zijn Love On Tour 2023 bekendgemaakt die op 13 mei in Denemarken van start gaat. De tour wordt geproduceerd door Live Nation, en vindt momenteel plaats in zalen in Noord-Amerika en reist daarna verder af naar Latijns-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Op maandag 5 en dinsdag 6 juni 2023 stonden al concerten van hem aangekondigd in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, maar nu komt daar nog een concert bij.

Na een uitverkochte arena-tour met 43 optredens in 2021 en twee speciale One Night Only shows in New York en Londen dit jaar, geeft de langverwachte tour die in het teken staat van zijn nieuwe album Harry’s House, fans toegang tot meerdere optredens in grote steden over de hele wereld. Het Europese deel van de 2023 tour wordt Harry’s eerste volledige stadiontour in Europa.

Harry Styles heeft zich gevestigd als één van de grootste en meest invloedrijke artiesten in de muziek. Onlangs bracht hij zijn derde album, ‘Harry’s House’, uit en ontving hiervoor wereldwijd lovende kritieken. Zijn titelloze debuut solo-album werd een van ’s werelds top tien best verkochte albums van het jaar en behaalde hiermee in de eerste week de meeste verkopen door een mannelijke artiest in de geschiedenis. Zijn tweede album, ‘Fine Line’, stond na de release gelijk bovenaan de Billboard 200, waarmee het Harry’s tweede nummer één album in de Verenigde Staten was. Met dit album behaalde hij de hoogste verkopen in de eerste week door een mannelijke solo artiest in het Verenigde Koninkrijk. Sinds de lancering van zijn solocarrière heeft Harry prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder twee BRIT-awards, een Grammy-award, een Ivor Novello Award, een American Music Award en vele anderen prijzen over de hele wereld.

Harry staat bekend als een geweldige live artiest. Zijn Love On Tour shows werden in 2020 uitgesteld vanwege de pandemie en gingen uiteindelijk in september 2021 van start in Las Vegas. Eind vorig jaar gaf Harry meer dan 43 optredens in de Verenigde Staten en ontving lovende kritieken van zowel fans als critici. Tijdens zijn shows komen zijn wereldwijde hitsingles voorbij, waaronder ‘Sign of the Times’,’ Lights Up’, ‘Adore You’, ‘Watermelon Sugar’ en ‘Kiwi’. Harry was de headliner van het legendarische Coachella Festival en speelde voor een publiek van meer dan 100.000 mensen op zowel 15 als 22 april.

Vanwege de overweldigende vraag naar kaarten heeft Harry Styles een derde concert toegevoegd in Nederland. Op zondag 4 juni geeft de zanger een extra concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam dat in het teken staat van zijn Love On Tour wereldtournee.

Deel: