Dat YUNGBLUD verrassend uit de hoek kan komen mag geen verrassing meer heten. Maar met zijn social post van deze week wist hij toch even verbaasde blikken te ontlokken aan zijn volgers. Hij heeft namelijk gewerkt aan de speelfilm ‘Mars’, die volgende week zaterdag voor het eerst wordt vertoond in Londen. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Yasmin Finney, die ook te zien is in de Netflix-serie ‘Heartstopper’.

Over zijn beweegredenen om ‘Mars’ te maken schrijft YUNGBLUD zelf het volgende: “I’m so proud to share ‘Mars’ with you all. This all came from the idea that we could facilitate bringing characters to life by assembling a team of cast and crew that fully represent the communities who’s stories we wanted to tell. We set out to bring talented creatives together, some experienced, some whose star was already rising and some who’d never been on a film set before. Giving people a platform to tell their stories with truth and integrity means so much to me and I feel that’s what we’ve achieved with this film.”

Ondertussen is de energieke Brit, die dit jaar nog optrad op Glastonbury, nog druk in de weer om op te treden tijdens zijn wereldtournee. Momenteel is Mexico aan de beurt en op 31 oktober staat hij in een uitverkocht Paradiso. Vanaf februari 2023 doet hij wederom Europa aan met diverse shows. In mei van dit jaar verscheen zijn album ‘YUNGBLUD’, waarop onder meer de populaire singles ‘The Funeral’ en ‘Memories’ te vinden zijn.

Deel: