Één van de founding members van 2Cellos, bekend onder de naam HAUSER, kondigt vandaag zijn allereerste, wereldwijde solotour aan. Stjepan Hauser komt in oktober 2023 met zijn ‘Rebel With a Cello’ tour naar Ziggo Dome, Amsterdam.

Eerder dit jaar was HAUSER al te zien in een uitverkochte Ziggo Dome met zijn project 2Cellos. Het succes van HAUSER reikt overigens verder dan alleen 2Cellos. Zo heeft de Kroatische cellist op zichzelf ook miljoenen YouTube-, Facebook- en Instagram-volgers opgebouwd.

Stjepan Hauser verlegt continu de grenzen van zijn cello en zijn muziek. Of je hem nu ziet samenwerken met andere artistieke legendes, zoals Andrea Bocelli of de Red Hot Chili Peppers, of dat hij verschijnt in zijn eigen, verbluffende muziekvideoserie ‘Alone Together’. Voor de fans van HAUSER is het misschien gewoon zijn vermogen om generaties muziekliefhebbers te verenigen.

Verwacht in Amsterdam een repertoire zo breed en uitgebreid als van Lady Gaga tot Tsjaikovski of Shakira tot Sjostakovitsj. In 2023 keert HAUSER terug naar Ziggo Dome, maar dit keer met zijn soloproject.

HAUSER geeft op zondag 29 oktober 2023 een concert in de Ziggo Dome. De kaartverkoop start op vrijdag 30 september om 10:00 uur.

Deel: