Charlie Puth voegt Europese data toe aan zijn ‘One Night Only’ tour, waar het concert dat de Amerikaanse zanger geeft in Carré in december onderdeel van is. De tour staat in het teken van zijn derde studioalbum genaamd ‘CHARLIE’.

Charlie Puth brengt zijn ‘One Night Only’ tour dit najaar naar Europa. De Grammy genomineerde, multi-platina zanger, songwriter en producer breidt hiermee zijn eerder aangekondigde Noord-Amerikaanse tour uit, die in het teken staat van het album ‘CHARLIE’ dat 7 oktober uitkomt.

De reeks intieme underplay shows is geproduceerd door Live Nation en wordt afgetrapt met acht data in Noord-Amerika, voordat de tour doorreist naar het London Coliseum op 28 november om uiteindelijk in het Theater am Potsdamer Platz in Berlijn af te sluiten op 6 december.

Met de ‘One Night Only’ tour verwelkomt Charlie Puth fans over de hele wereld van zeer dichtbij. Hierbij brengt hij zijn grootste hits en langverwachte album ten gehore. Ondanks dat de album release nog niet heeft plaatsgevonden, heeft het album ‘CHARLIE’ toch al een miljard streams gegenereerd met dank aan de laatste nummers ‘I Don’t Think That I Like Her’, ‘Smells Like Me’, ‘That’s Hilarious’, ‘Light Switch’ en huidige single ‘Left and Right’ (feat. Jung Kook van BTS), die alleen al goed is voor meer dan 400 miljoen streams en daarmee Puth’s meest succesvolle debuut in de hitlijsten is tot nu toe.

De zanger heeft op TikTok de laatste single ‘Charlie Be Quiet’ geteased voordat het volledige album wordt uitgebracht. De single komt vrijdag 30 september uit.

Charlie Puth staat op 4 december op het podium van het Koninklijk Theater Carré. De kaartverkoop start vrijdag 30 september om 12:00 uur.

Deel: