Ofenbach kondigt hun debuutalbum ‘I’ (one) aan. Op de plaat zullen de bekendste tracks van het duo te horen zijn, waaronder als ‘Wasted Love’, ‘Head Shoulder Knees & Toes’, ‘Be Mine’ en ‘Hurricane’. Samen zijn die hits goed voor meer dan 2 miljard streams. Daarnaast zijn op de tracklist 7 nieuwe nummers te vinden. ‘I’ (one) komt op 4 november uit. Bij de album aankondiging is de nieuwe single ‘Love Me Now’ gereleased. De track is een samenwerking met Fast Boy, een nieuw dance duo uit Berlijn.

Over Ofenbach

Ofenbach bestaat uit de Parijs afkomstige César en Dorian. Het duo, dat elkaar al kent sinds ze 11 jaar zijn, is vernoemd naar een pianostuk dat homage biedt aan César’s klassieke piano opleiding. Ofenbach maakte de afgelopen jaren naam in deep house die ze combineren met rock en folk. De single ‘Be Mine’ is inmiddels de 500 miljoen streams gepasseerd. Het duo trad in 2017 en 2021 al op tijdens Amsterdam Dance Event en afgelopen jaar waren ze te zien op 538 Koningsdag.

Deel: