Groot nieuws, want een van de belangrijkste singer-songwriters van de laatste 50 jaar komt naar Eindhoven, ter promotie van zijn nieuwe album, ‘Driven’. Op het album werkt de Ierse Engelsman samen met onder anderen Mick Hucknall (Simply Red) en KT Tunstall. Het is de opvolger van het titelloze album van Gilbert O ‘Sullivan uit 2018.

Gilbert O’Sullivan zit inmiddels 55 jaar in het vak en is vooral bekend van de hits ‘Alone again (Naturally)’, ‘Claire’, ‘Matrimony’, ‘Underneath the blanket go’ en natuurlijk ‘Nothing rhymed’. Met 12 top 40 hits (waarvan er vijf de top 10 behaalden) en 20 albums is de muziek van O ‘Sullivan belangrijk voor muzikale geschiedenis in het singer-songwriter genre. ‘Nothing Rhymed’, dat Gilbert schreef na het zien van een documantaire over de Nigeriaanse burgeroorlog, werd gecoverd door grote namen als Morrissey, Yvonne Elliman en Tom Jones.

Dit jaar tourt hij onder meer in de VS, Japan, Noorwegen en komt ook weer naar Nederland en Belgie waar hij zoveel successen kende. Gilbert O’Sullivan komt voor 3 concerten naar Eindhoven, Oostende en Amsterdam. Met zijn solovoorstelling ‘Just Gilbert’ zal hij zowel oude hits als nieuwe nummers van ‘Driven’ in een intieme setting brengen. Op 17 oktober komt Gilbert naar de het Muziekgebouw Eindhoven en jij kan daar bij zijn!

Als mediapartner van Gilbert O’Sullivan mag Maxazine enkele kaarten weggeven voor zijn concerten. Like Maxazine Brabant op Facebook en tag in de reacties onder het bericht op Facebook wie je zou willen meenemen naar zijn concert. Doe snel mee en wie weet, zit jij op 17 oktober bij het concert van Gilbert O’Sullivan in Muziekgebouw Eindhoven!*

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: