The Streamers zullen hun tour door Nederland vervolgen met een concert in het GelreDome in Arnhem. De gelegenheidsformatie werd bekend door de online concerten tijdens de lockdown waarmee ze miljoenen mensen thuis een feest in de huiskamer bezorgden. Morgenavond zullen The Streamers eindelijk het digitale podium inruilen voor drie uitverkochte concerten in het Olympisch Stadion. De drie concerten waren binnen een uur uitverkocht. Vanwege de grote vraag naar kaarten heeft de band daarom besloten om ook volgend jaar door te gaan met optreden.

The Streamers werd in 2021 opgericht door Guus Meeuwis waarna snel Frank Lammers werd aangesteld als manager van de band. Artiesten als Kraantje Pappie, Snelle, Maan, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Thomas Acda, Typhoon, Diggy Dex, Miss Montreal, Nick & Simon, Paul de Munnik, Danny Vera, VanVelzen en Paul de Leeuw sloten zich aan bij de band. Naar de livestreams van de band in Carré, Paleis Noordeinde, De Kuip en de Efteling keken in totaal 7,5 miljoen mensen.

Guus Meeuwis: “We zijn zeer verheugd dat we onze tour ook in 2023 kunnen voortzetten. We zijn als band anderhalf jaar geleden een bandbus ingestapt, niet wetende waar de reis heen zou gaan en welke tussenstops we zouden maken. Het concert in het GelreDome is een prachtig vervolg waar we zeer naar uitkijken maar we gaan nu eerst genieten van ons debuut in Amsterdam. Eindelijk kunnen we ons na al die livestreams omringen met publiek”.

Mede organisator Machiel Hofman vult aan: “Tijdens de verkoop van de concerten in het Olympisch Stadion hebben we ontzettend veel mensen teleur moeten stellen. In Amsterdam konden we jammer genoeg geen extra data vinden, maar met het concert in het GelreDome hopen we alsnog veel mensen blij te maken. We zullen een show vol nieuwe muziek gaan ontwikkelen zoals fans die kennen van onze livestreams”.

Op zaterdag 21 oktober 2023 zal de grootste band van Nederland opnieuw te zien zijn met een gloednieuwe show.

Deel: