Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Strand of Oaks @ Paard.

Concerttip maandag 5 september: Strand of Oaks @ Paard

Timothy Showalter, de man achter de band Strand of Oaks, staat bekend als singer-songwriter met baard, gitaar en gebroken hart. Zijn muziek zit ergens tussen indie, Americana, rock en folk, met elk nummer gebaseerd op traditionele singer-songwritermuziek. Het meest recente album ‘In Heaven (2021) staat vol met prachtige popsongs met een groots geluid. Bruce Springsteen, Tom Petty en ook The War On Drugs zijn nooit ver weg. Langzaam verovert hij de harten van een steeds groter wordend publiek. België is al om, en ook Nederland staat op het punt om massaal te vallen voor Strand Of Oaks.

Deel: