Rammstein schakelt zo mogelijk nog een versnelling hoger met de aankondiging van data in Europa waaronder een concert op 4 augustus in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Rammstein trakteert op een spectaculaire show die letterlijk in vuur en vlam staat. Verwacht je aan een perfect georkestreerde band met de zalige humor en pathetiek van de Rammstein-act! Qua stijl, grootsheid en kwaliteit is dat alles zonder meer uniek in de muziekwereld. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Rammstein al zijn fans en al wie op het punt staat fan te worden een nieuwe kans biedt om deze geweldige show live te beleven!

Op 29 april 2022 bracht de band hun nieuwste plaat ‘Zeit‘ uit. Het album katapulteerde zich naar de hoogste positie in maar liefst 11 landen. Ook de wervelende shows in Oostende zinderden na met maar liefst 3 albums in de top 10 en 5 songs.

Geen Zeit te verliezen! Zet je alarm voor volgende week donderdag 8 september om 10u. Dan barst de verkoop los voor de felbegeerde tickets van het Rammstein concert op vrijdag 4 augustus in het Koning Boudewijnstadion.

Deel: