In 2022 worden de weekenden van september het heetste seizoen voor Cyprus. Van 23 tot 25 september en van 30 september tot 2 oktober vindt het gloednieuwe elektronische dancefestival BeOn1x plaats. Carl Cox, Boris Brejcha, Deborah De Luca, Paul Kalkbrenner, Sasha, Sven Väth, John Digweed, Adriatique en nog veel meer van de beste artiesten van het elektronische podium zullen op één plek samen komen. Mis de geboorte van een nieuwe legende niet, want het BeOn1x Open Mind Music Festival wil een van ’s werelds beste muziekevenementen worden.

Het grondgebied van het festival bevindt zich in de wijk Larnaсa, op 11 km van het stadscentrum. Op een terrein van 20.000 m² vind je ruimte voor beachvolleybal, voetbal, watersport en yoga, maar ook strandlounges, foodcourts en bars. De infrastructuur is volledig klaar om meer dan 5.000 bezoekers per dag te ontvangen en er worden transfers vanuit Larnaca, Paphos en Limassol geregeld voor het transport. Het evenement is covid-vrij en volkomen veilig. Om het BeOn1x Open Mind Music Festival bij te wonen, moet je ouder zijn dan 18 jaar.

Optredens worden ondersteund door een hypermoderne lichtshow, geweldige visuele effecten en professionele geluidssystemen om het hart van elke luisteraar te bereiken. BeOn1x Open Mind Music Festival zal ook een aantal ultramoderne producties hebben, met de nadruk op het podiumontwerp dat de meest waardevolle tradities van ’s werelds beste elektronische muziekevenementen implementeert.

De herfstmaanden op Cyprus zijn gezegend met milde temperaturen van rond de 17-27℃. Er zal geen zinderende hitte zijn, dus je kan in de zon zitten zonder risico op zonnebrand of een zonnesteek. Berijd de golven van je favoriete muziek, gebracht door ’s werelds meest getalenteerde DJ’s, voel de wind door je haren waaien en geniet van het evenement op Cyprus dat geen gelijke heeft.

Met redelijke vliegkosten en comfortabele lokale prijzen, vereenvoudigde visumvereisten, een prachtige kust en goed ontwikkelde toeristische infrastructuur, laten alle voortekenen van dit festival zien dat dit een must-see wordt. Kom, om de meest waardevolle muzikale herinneringen op te halen en breng de laatste bijna zomerdagen door met je favoriete muziek en mensen die jouw smaak delen.

BeOn1x Open Mind Muziekfestival Openingstijden

23 september (vrijdag), 18:00 – 8:30 uur
24 september (zaterdag), 18:00 – 08:30
25 september (zondag), 12.00 – 22.00 uur

30 september (vrijdag), 12:00 – 08:30
1 oktober (zaterdag), 12:00 – 08:30
2 oktober (zondag), 12.00 – 22.00 uur

Bezoekers krijgen een aantal speciale gidsen om het festivalterrein en de omgeving te verkennen. Ook zullen BeOn1x-partners klaar staan ​​om de accommodatie voor de gasten te verzorgen.

Deel: